Aanleg Tuin Venlo

Tuin aanleggen in Venlo

Bent u opzoek naar een aanleg tuin Venlo? Of wilt u een terras aanleggen? Of uw oprit opnieuw laten bestraten? Sampers Bouw Begeleiding helpt u graag!

Gras aanleggen

Er zijn 2 soorten manieren om gras aan te leggen in uw tuin. Een manier is het inzaaien van gras, dit kan zowel handmatig als machinaal. Kiest u liever voor graszoden (grasmatten)? Het voordeel hiervan is dat uw tuin meteen gebruiksklaar is. Er zijn veel stappen in dit proces en deskundigheid is hierbij van groot belang. De grasmatten moeten zorgvuldig worden aangelegd zodat het gras ook daadwerkelijk kan wortelen en er dus een gezond grasveld ontstaat. Ook het aanleggen van gazonsproeiers kunnen wij voor u realiseren. Sampers Bouwbegeleiding kan indien gewenst ook het oude gras verwijderen en afvoeren. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Terras, bestrating en oprit

Wilt u graag uw tuin laten betegelen, een terras of oprit aanleggen? Sampers Bouwbegeleiding voorziet u van deskundig advies en zorgt voor een professionele uitvoering. Zo heeft een terras minder draagkracht nodig dan een oprit waar auto’s op staan. Het transport en het afvoeren van de vrijgekomen grond heeft een groot aandeel in de kosten. Wij proberen hiervoor een passende oplossing te vinden binnen het project. Naast de juiste bestrating en een goede ondergrond, is in sommige gevallen ook een ondersteunende fundering nodig.

Bloembakken / Stapelblokken

Wilt u graag uw tuin leuk aankleden, dan is het plaatsen van bloembakken gemaakt van stapelblokken een goede en gemakkelijke uitkomst. Makkelijk realiseerbaar en in verschillende kleuren te maken. Met stapelblokken kun je ook een afscheiding maken tussen gazon en terras, hierdoor krijg je een heel mooi project. Sampers Bouwbegeleiding komt graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 maart 2020

× Hoe kan ik je helpen?