Badkamer, keuken, tuin en veel meer

Over Sampers
bouwbegeleiding

Sampers Bouwbegeleiding is een bouwbedrijf dat jou kan ondersteunen en begeleiden bij kleine tot grote bouwwerkzaamheden.

Door een groot en sterk netwerk waarbinnen wij samenwerken, kunnen wij je van al jouw woonzorgen ontzien.

Daarin denken wij proactief met je mee. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor andere: kleine klusjes, verbouwingen, sloopwerkzaamheden, rioolwerken tot het leggen van vloeren, schilderwerkzaamheden, maar ook het beheren en het onderhouden van gebouwen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

In een vrijblijvend gesprek brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Je ontvangt aan de hand van deze inventarisatie een offerte met de werkzaamheden en natuurlijk een kostenindicatie. Na de opdrachtbevestiging gaan we aan de slag om jouw droom te bouwen. Tijdens het gehele traject dragen wij de zorg voor het projectmanagement.

Zo heb je één vast aanspreekpunt tijdens het gehele proces, daarin vinden wij kwaliteit, transparantie en duidelijke afspraken van groot belang.

Wij leveren kwaliteit waar je op kunt bouwen! Voor iedere klus, kom ik met mijn bus!

Erkend Leerbedrijf

Via de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is deze erkenning verkregen waardoor wij als bedrijf de mogelijkheid hebben stagiaires in te zetten. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken namelijk samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven.

Waarom Sampers Bouwbegeleiding?

1

Ontzorgen

2

Één aanspreekpunt

3

Transparantie

4

Oog voor detail

5

Kennis en ervaring

“Want een resultaat, daar zetten wij graag de helm voor af”

Heb je een vraag?

Of wil je direct een offerte aanvragen of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek?

Vul dan in het contactformulier jouw gegevens in met jouw wensen. Wij streven ernaar om z.s.m. contact met je op te nemen.

Voor iedere klus kom ik met mijn bus!

× Hoe kan ik je helpen?